About

Simon Zarlang er et nyt navn i fotograf-verdenen. Efter et grundforløb på fotografuddannelsen og sideløbende arbejde som assistent for en fotograf, fandt han ud af, at hans vej mod en karriere som fotograf var at komme ud i den virkelige verden og lære det nødvendige derfra.

Siden er Simon gået freelance og tilbyder nu sin hjælp til fotografer, som han finder inspirerende. Det har ført til, at han nu har assisteret mange forskellige fotografer. De arbejder med forskellige fotografiske genrer, så Simon har fået en bred erfaring og forståelse for faget.

Ved siden af hverdagen som fotoassistent har Simon gang i sine egne fotoprojekter og hovedet fyldt med nye ideer, der skal føres ud i livet.
Når Simon ikke arbejder som assistent, har han sine egne jobs.
Han har blandt andet taget reklame-billeder for begivenheden Frederiksværk Stålmand, produktbilleder for Rags & Bags, han er tilknyttet fotograf og videomand for NSE Denmark som holder arrangementer for iværksættere og så fotograferer han frivilligt roskilde festival’s avis Orange Press, Rabarberbladet, Himmelstorm Festival, North Side Festival, New Note Festival, Rabarberbladet, Teatergrupperne Partner in Crime og Nørrebro Musical Teater.

Using Format